EXISTA MOMENTE LA CARE VISEZI DE MULT TIMP.
NOI TE AJUTAM SA NU LE UITI NICIODATA

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 ianuarie 2013

Ultimele tentinte in materie de decoratiuni pentru nunti si botezuri

 Tendinte decoratiuni nunta 2013

Culorile aranjamentelor trebuie sa fie cat mai deschise. Albul ramane culoarea preferata pentru fete se masa, huse de scaune sau servete. 
In anul 2013 se poarta nuntile eco. E cool sa-ti faci o nunta in stil eco-friendly si sigur iti vei impresiona invitatii. Gandeste-te inainte la invitatiile din hartie reciclata, materialele organice, florile si produsele alimentare ecologice.

 Tendinte Rochii de mireasa 2013

Tendinta generala a rochiilor de mireasa din 2013 este una senzuala, eleganta si romantica intrucat anul acesta se anunta a fi un an plin de organza, volanase indraznete, panglici sidefate si straturi de material fin. Rochile de mireasa sunt definite de linii care vor pune in valoare feminitatea miresei indiferent de silueta pe care o are. Liniile clasice capata anul acesta noi contururi, iar volumul rochiilor de mireasa va crea senzatia de diafan si va transforma mireasa intr-o printesa ce va iradia delicatete, mister si senzualitate.

Tendinte accesorii nunta 2013

Trenele mai scurte si voalul vor fi tendintele in materie de accesorii pentru nuntile din 2013. De altfel si salurile si bolero-urile vor fi la fel de cautate. Pentru serile racoroase miresele anului 2013 vor alege blana, catifeaua sau un satin mai greu. La capitolul bijuterii, perlele, diamantele, pietrele semipretioase si cristalele vor fi in topul alegerilor mireselor.  

 Tendinte coafuri mirese 2013


Desi parul lung, purtat de spate, ondulat este foarte romantic si potrivit pentru un astfel de eveniment, anul acesta vor reveni cocurile anilor ’60. Ornamentele de par precum agrafe, flori, brose se poarta cu cristale, perle sau flori de matase


Tendinte buchete de mireasa nunta 2013

95% din buchetele de mireasa sunt stranse, florile sunt adunate impreuna si tulpinile stranse intr-o panglica de satin. Miresele care isi vor dori buchete deosebite vor alege sa puna pe acestea margele, brose, perle, cristale sau strasuri.



In 2013 trandafirii vor fi tot cele mai populare si elegante flori pentru buchetul de mireasa. Crinii, bujorii, lalelele si orhideele vor fi si ele trendy.

Tendinte torturi nunta 2013 

Torturile de nunta in 2013 vor fi in acord cu tema si cromatica nuntii. Crema fondanta va fi foarte cautata, la fel si ciocolata, lamaia, alunele, aroma de turta dulce sau espresso. Florile, sculpturile sau literele mari inscriptionate vor lua locul traditionalilor miri de pe tort. 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu