EXISTA MOMENTE LA CARE VISEZI DE MULT TIMP.
NOI TE AJUTAM SA NU LE UITI NICIODATA

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 octombrie 2013

20 de secrete pentru o nunta perfecta


Orice viitoare mireasa viseaza la o nunta perfecta, dar, de cele mai multe ori, mireasa ajunge sa fie cea mai nemultumita persoana care a participat la eveniment. Sunt cateva lucruri pe care se poate sa vrei sa le iei in calcul cand faci acest pas, pentru a-ti evita dezamagirile.


1. Cuplul Perfect
Primul meu sfat este legat de cel caruia ii spui “DA!”: nu accepta orice propunere, casatoreste-te doar cu cel cu care simti ca vrei sa iti petrecei tot restul vietii. Sigur cu el? Sigur acum? Nunta nu este doar nunta, este inceputul unei casnicii: ziua accea va avea o foarte mare greutate pentru viitorul tau.



2. Planificare
Agende, liste, organizare, diagrame – toate astea la un loc. Stiu, nu ti se pare mare lucru o nunta. Dar a ta ti se va parea si nu ai vrea sa iti scape vre-un detaliu care sa te faca sa te stresezi, sa plangi sau sa te enervezi in ziua nuntii.


3. Planificarea financiara
Inainte sa incepi sa cheltuiesti, trebuie sa stii ce si cat ai de cheltuit. Abia apoi proiecteaza o imagine de ansamblu a nuntii tale, cu preturi in dreptul fiecarui lucru pe care il vei cumpara/ inchiria/ sponsoriza. Nu este momentul sa faci decizii nechibzuite!


4. Invitati
Ideal ar fi ca lista invitatilor sa nu fie foarte intinsa, astfel incat sa nu ai de ce sa iti faci prea multe griji despre cum ii asezi la masa sau despre mofturile fiecaruia. Nu ei sunt importanti in ziua nuntii. Tu si viitorul tau sot sunteti cei fara de care nu se poate desfasura nunta


5. Ajutoare
Da-le cateva sarcini apropiatilor tai: nu trebuie sa te descurci cu toate singura. Viitorul sot trebuie sa primeasca jumatate dintre sarcini si sa fie alaturi de tine pe toata durata pregatirilor (va fi un test de colaborare grozav pentru viitoarea casnicie).
Nu ar fi rau sa ceri ajutor specializat: MY MARIAGE


6. Ce sa accepti...
... dar mai ales cum sa refuzi. Nu incerca sa fii flexibila atunci cand vine vorba despre ce iti doresti, cu riscul de a fi prea toleranta. Sigur, sunt unele lucruri pe care chiar nu le vrei, dar nu fi prea capricioasa. Refuza ideile care iti displac elegant si subtil: „Imi place ideea ta, dar ma voi mai gandi la asta”.


7. Neinvitati
Nu invita oameni pe care nu iti doresti sa ii vezi, dar lasa loc pentru invitati surpriza: de obicei sunt cei care te bine-dispun. 



8. Gandire pozitiva
Orice s-ar intampla, se vor gasi solutii. Totul este posibil. Oamenii din jurul tau te iubesc si te vor ajuta orice-ar fi. Ai incredere ca totul va merge bine si ca orice impediment va avea si remediu.


9. Aranjamente florale vesele
Florile sunt dintre cele mai frumoase lucruri si dintre cele mai eficiente, cand vine vorba de imbunatatirea dispozitiei. Nu trebuie neaparat sa iti alegi cele mai scumpe aranjamente, ci pe cele mai vesele. Pana la urma, florile sunt pentru tine.


10. Rochia de mireasa
Vrei sa arati ca o printesa, dar nu te chinui sa te strecori intr-o rochie care nu te va lasa sa respiri sau pe care sa trebuiasca sa o feresti la fiecare pas. Incearca sa combini utilul cu placutul si gaseste rochia care sa te faca sa arati minunat, fara sa te sufoci in ea sau sa nu poti dansa.


11. Picioare odihnite
Fericirea omului incepe de la picioare. Poate le-ar prinde bine nitel masaj in ajunul ajunului nuntii, poate o masca relaxanta pentru picioare... Stii ca vor fi surmenate in ziua nuntii, asa ca rasfata-le putin inainte (si putin dupa). Si ia-ti o pereche de balerini de rezerva (sau orice incaltaminte confortabila),doar ai multe, multe ore in care vei sta in picioare, vei dansa, vei alerga, vei merge, vei urca si cobori scari.


12. Alimente
Nici macar nu conteaza ce dieta ai tinut pentru nunta ta. Daca iti place si te simti bine, o reiei apoi. Dar in ziua dinainte si in ziua nuntii mananca tot ce poti pentru un surplus de energie: fructe proaspete, dulciuri, cafea.


13. Pregatirea emotionala
Asa cum au fost si majoratul, si balul de absolvire, si nunta prietenelor tale, si aniversarile, ziua nuntii va fi un burete care iti va absoarbe atat emotiile si nervii, cat si energia fizica. Pregates-te pentru asta si, mai ales, fa tot posibilul sa eviti stresul. Pana la urma, nunta nu este decat o ocazie in plus sa sarbatoriti faptul ca sunteti impreuna si va iubiti.


14. Pregatirea corpului
Ati stabilit ziua nuntii? E peste un an? Perfect! Fa-ti repede abonament la orice sala de fitness doresti si du-te macar o data pe saptamana. Crede-ma, vei avea nevoie de randamentul maxim al fiecarui muschi atat in timpul pregatirilor pentru nunta, cat si in ziua nuntii.


15. Deciziile
Din momentul in care ai luat o decizie care sa multumeasca majoritatea persoanelor implicate si care sa corespunda majoritatii criteriilor tale, las-o asa! Nu te intoarce la acea problema: ai nevoie de lucruri rezolvate, nu de dileme.


16. Termenul limita
Pentru orice ai unul: pentru timpul acordat cautarii si gasirii rochiei de mireasa, alegerii salonului, bisericii, aranjamentelor florale, tocmirii cameramanului etc. Pune-le pe toate pe hartie si ai grija sa te pastrezi in grafic.


17. Controleaza-te
Nu te enerva pentru orice fleac si nu aminteste-ti ca tipetele si violenta (nici chiar cea verbala) nu rezolva, cu adevarat, problemele. Nu te lasa coplesita de emotii: totul se rezolva. Invata sa privesti din mai multe perspective si invata sa iti iei cate o pauza – cat de mica – atunci cand te simti obosita.


18. Lasa-ti amprenta
Poti comanda feluri de mancare pentru invitati dupa retete proprii, poti crea propriul meniu – patronul localului trebuie sa inteleaga ca este ziua ta si ca poti face astfel de decizii. Personalizeaza-ti invitatiile, foloseste flori vesele pentru aranjamente, lasa-ti imaginatia sa zburde si fa-ti nunta sa fie un moment memorabil pentru toata lumea.


19. Momente de respiro
Rapeste-ti sotul in toiul nuntii... acordati-va din cand in cand cate cinci, zece minute, in care sa puteti sta departe de ceilalti, departe de agitatie, galagie, pentru a va recupera puterea de a zambi si tonusul. Toata lumea are nevoie de voi fresh... inclusiv voi!


20. Vremea
Desigur, nu o poti controla, dar iti poti lua masuri de precautie sau te poti adapta. Ideal ar fi sa iti alegi o zi frumoasa de septembrie, asa incat sa nu fie nici prea cald, nici prea frig, nici sanse prea mari de precipitatii. Sa ai intotdeauna umbrele pregatite in portbagajul masinii.



  Exista momente la care visezi te mult timp.

Noi te ajutam sa nu le uiti niciodata.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu